Verenigingen

PH Support vindt maatschappelijke betrokkenheid belangrijk. En hoe kunnen wij dit beter tonen dan onze expertise ook bereikbaar te maken voor verenigingen.

Het benaderen van leden van verenigingen vraagt om een duidelijk andere benadering ten opzichte van klanten in het MKB. Uiteraard is onze dienstverlening aangepast aan het verenigingsleven.

Veel verenigingen hebben uitstekende penningmeesters in eigen huis. U verstuurt zelf de factuur of voert u zelf de incasso uit. Wordt deze factuur niet voldaan of slaagt de incasso niet, dan kan PH Support u helpen. Met onze effectief bewezen aanpak besparen wij u vervelende gesprekken en kostbare tijd!

Als vereniging kan het zijn dat u, naast uw ledenadministratie, wellicht te maken krijgt met het versturen van reguliere facturen. Hierbij valt te denken aan het verhuren van uw accommodatie, het leveren van diensten aan derden, of bijvoorbeeld kantine-consumptie op nota. Ook hierin kan PH Support u ondersteunen. Wij hanteren hierbij dezelfde uitgangspunten en tarieven als voor het MKB.

Neem contact op